PITALI SMO…LAKU

Među debitantima na ovogodišnjem LAstovo.OTOKGLAZBE. krije se i jedno regionalno ime, a on je LAKA. Iako iza sebe ima višegodišnje iskustvo nastupa, nikada nije bio na OTOKU GLAZBE, a što radi na wc-u i što nam priprema za svoj prvi nastup pročitajte u tekstu.

Poznat si kao glazbenik, ali i glumac. Koja pozornica ti je draža, gdje se bolje osjećaš?

Prije svega sebe vidim kao glazbenika i zato su me i uzeli da gostujem u nekim filmovima i serijama. Najviše volim glumiti u svojim video spotovima, ali koncerti su definitivno ono gdje se osjećam veličanstveno.

Kako bi usporedio hrvatsku i BiH glazbenu scenu?

Kod nas narodnjaci vladaju, a u Hrvatskoj pop scena. Također, kod vas postoje izdavači, a kod nas je sve to u začetku.

Kako provodiš vrijeme na wc-u, skrolaš po mobitelu ili si više old school tip novina i časopisa?

Na wc-u meditiram i koncentriram se na radnju koju obavljam. Mislim da je to jedino vrijeme privatnosti u današnjem vremenu koje je ostalo čovjeku.

Kako izgleda tvoj proces stvaranja glazbe?

Svaki dan sviram gitaru i tražim melodije za novu pjesmu, potom dođe tekst, a onda rad u studiju. Volio bih znati koliko puta preslušam pjesmu prije nego što ona bude gotova, ali nemoguće je to izbrojati.

Što LAKA priprema za Lastovo otok glazbe LAstovo.OTOKGLAZBE.?

Puno zabave i plesa. Kad sam čuo da dolazimo na OTOK GLAZBE bio sam dodatno uzbuđen jer nisam nikad bio na Lastovu, a to je baš specijalni otok. Jedva čekamo da dođemo na Lastovo.

LAstovo.OTOKGLAZBE.2019. održava se od 14. – 19. kolovoza u uvali Mihajla, a sve informacije možete pronaći na web stranici www.otokglazbe.la ili na službenoj Facebook i Instagram stranici festivala.